Tavlor och ekonomisk oberoende

Att bli ekonomisk oberoende har sin klang, att inte behöva ägna en sekund åt att spara sina pengar. Att faktiskt låta allting lösa sig självt genom att du bara har så mycket pengar att stora räkningarna inte tar ut sin rätt mot din plånbok. Men till hur går det att använda tavlor för att bli ekonomiskt oberoende, eller går det ens att göra det? Vi ser att det privata samlarna verkar ha lyckats men hur har det gått. Först behöver du titta någonstans för att se snygga tavlor och förstå hur en tavla är uppbyggd mynewart.se. Fleratalet av de privata aktörerna har gått ut för att få in mer folk då de flesta i branschen nu är så slipade att det är svårt att tjäna pengar. Men hur ska det lyckas det är frågan??

Din första 100-lapp på tavlor

Att tjäna sin första hundralapp på tavlor är inte helt enkelt. Många tror att det går att köpa en tavla på nätet och bara sälja den vidare riktigt så lätt är det inte. Enklast för att tjäna sin första hundralapp är att gå och köpa lite färg och gå igenom en film på Youtube om hur du lättast målar en tavla som går att sälja. När du är klar lägger du ut den på ebay eller tradera för försäljning. Här ligger vikten vid att du inte valt att köpa för dyra råvaror. Du kommer att bli överraskad hur lätt du tjänar en 100-lapp. Tyvärr blir inte din timpenning speciellt hög när du arbetar på detta sätt.

Din första 1000-lapp på tavlor

Här är det lite svårare men arbetsinsatsen behöver inte vara speciellt mycket större än vid hundralappen du ska bara bemästra andra saker. Istället för att förska sälja din målning så ligger här fokus på att försöka sälja någon annans målning. Här gäller det att vara kunnig inom konsten, och framförallt tekniker och olika sorters motiv. Här kan du också dra fördel av om du har ett öga som kan se vad som skulle kunna gå hem hos folk. För det är trots allt så att du även i detta fall behöver en köpare som vill ha det du valt ut på väggen. För att kunna göra det här krävs att du går till antikvitetsaffärer och gör olika genomslagningar och inte mins ligger på lur när nya butiker öppnar. Hittar du något ska du noga kontrollera för det kommer att kosta dig om du slarvar med kontrollerna på det du köper.